Anda Adam și iubitul ei se pregătesc să-și deschidă clubul din Cluj. ”Nu pot spune că sunt foarte relaxată”

30.03.2022, 15:18
Anda Adam și iubitul ei se pregătesc să-și deschidă clubul din Cluj. ”Nu pot spune că sunt foarte relaxată”
Anda Adam și iubitul ei se pregătesc să-și deschidă clubul din Cluj. ”Nu pot spune că sunt foarte relaxată”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, are planuri mari împreună cu actualul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Cei doi își deschid propria afacere. Este vorba despre un club de fițe la Cluj, în care cei doi au investit foarte mulți bani. Locația urmează să fie inaugurată în acestă seară. ””Nu pot spune că sunt foarte relaxată”, a mărturisit Anda Adam.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, își deschid propria afacere împreună. Cei doi vor deschide un club de distracții la Cluj, inaugurarea urmând să aibă loc foarte curând, mai exact miercuri seară.

Anda Adam și iubitul ei se pregătesc să-și deschidă clubul din Cluj. ”Deschiderea va fi wow, avem mulți invitați, multe surprize”

Miercuri seara, clubul va fi inaugurat cu mult fast, iar de acest lucru s-a ocupat Anda Adam, care de aproape două săptămâni s-a mutat la Cluj. Artista a dat detalii, pentru click.ro, despre inaugurarea clubului.

”Nu pot spune că sunt foarte relaxată. Am emoții mari, abia aștept să ne distrăm. Am așteptat prea mult în pandemie, așa că acum ne luăm revanșa. Deschiderea va fi wow, avem mulți invitați, multe surprize, șampanie scumpă, muzică, adică toate ingredientele unui eveniment top. Eu sunt de ceva zile bune la Cluj, toată lumea ma întreabă dacă m-am mutat aici. Nu, nu m-am mutat, am venit doar să ne ocupă de eveniment, iar de acum vom face slalom București-Cluj”, a declarat Anda Adam pentru sursa citată.

citește și...