Anda Adam și iubitul ei își deschid propria afacere. În ce au investit banii cei doi

20.01.2022, 14:51
Anda Adam și iubitul ei își deschid propria afacere. În ce au investit banii cei doi
Anda Adam și iubitul ei își deschid propria afacere. În ce au investit banii cei doi

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, are planuri mari împreună cu actualul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Cei doi își deschis propria afacere. Este vorba despre un club de fițe la Cluj, în care cei doi au investit foarte mulți bani. Locația urmează să fie inaugurată în data data de 14 februarie, care are o dublă semnificație pentru ei.

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia.

Anda Adam și iubitul ei își deschid propria afacere. Investiție de sute de mii de euro

Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, își deschid propria afacere împreună. Cei doi vor deschide un club de distracții la Cluj, inaugurarea urmând să aibă loc în data de 14 febriuartie, o dată cu o semnificație aparte pentru ei: se serbează Sfântul Valentin, dar este și ziua de naștere a lui Eudor Mohaci. Investiția a fost de ordinul sutelor de mii de euro, informează click.ro.


Se lucrează încă de anul trecut la acest proiect, locația este încă în șantier și va fi gata peste câteva săptămâni. În ultima perioadă de timp, Anda Adam a mers frecvent la Cluj pentru a vedea cum se desfășoară lucrurile. Cântăreața a fost luni în șantier cu logodnicul ei, însoțită și de Evelyn, fetița ei. “Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam pe Instagram.

 

 

citește și...