Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. ”E urât ce se întâmplă”

18.05.2022, 11:51
Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. ”E urât ce se întâmplă”
Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. ”E urât ce se întâmplă”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 42 de ani, se află într-o situație neplăcută. Aceasta a fost evacuată din casa din Bragadiru. Anda Adam a primit de curând ordin judecătoresc de a părăsi casa în care locuiește, pe fondul mai multor neînțelegeri cu proprietara imobilului. Vedeta a făcut declarații despre cele întâmplate.

Anda Adam trece printr-o situație neplăcută. Instanța a decis evacuarea cântăreței din imobilul pe care îl ocupa în orașul Bragadiru. Decizia instanței nu este definitivă, iar cântăreața o poate ataca în termen de cinci zile. Artista a declarat, pentru click.ro, că nu mai locuiește de mult în acel imobil și că a plătit un avans mare către proprietari.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune. Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar “reclamă” pe spatele numelui meu”, a spus cântăreața.

Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru.  ”Îi voi da în judecată”

Cântăreața  semnase un antecontract de vânzare-cumpărare, având în plan să cumpere vila. Avocatul Cuculis, angajat de reclamantă, susține însă că Anda Adam nu ar fi respectat însă contractul semnat, lucru care a dus automat la anularea actului. Artista nu ar fi fost de acord, având în vedere că între timp ar fi investit și bani în locuință și ar fi refuzat, astfel, să părăsească imobilul, iscându-se un scandal între ea și proprietară.

„6 luni au durat ca ei sa poată face actele ca sa îmi vanda imobilul…. Am stat toată vara în șantier, am intrat și am investit bani, m-am ocupat de amenajare, am stat cu muncitorii toată vara, timp pierdut, zi și noapte. I-am spus că atunci când e gata cu actele îi voi transmite și cum achizitionez: cu banii jos, sau credit imobiliar. În momentul în care m-a anunțat că actele sunt gata, i-am spus ”ok, voi aplica pentru un credit imobiliar” și mi-a spus ”ok, dar să nu dureze”. I-am spus că așa cum am asteptat și eu 6 luni, trebuie să aștepte și el pentŕu că procedura bancara e anveioiasă. I-am propus să îi dau o alta parte de bani, inca 20.000 de euro pe lângă avansul de 5.000 de euro, iar diferența îi va intra în bancă după ce se aprobă creditul. A spus ca el nu are ce face cu 20.000 și vrea banii jos, dându-mi două temene destul de scurte. I-am spus că nu e banca lui mama și că trebuie să aștepte.

Între timp, banca m-a anunțat că el nu a depusese niște acte solicitate în timp util, deci inconvenientul a venit și din partea lui. Apoi el a spus că nu mă mai asteaptă și să evacuez imediat imobilul. Ceea ce a apărut în presă e o mare minciună pentru că eu am eliberat acest apartament de luni de zile, iar ei au refuzat să primească cheile invocând că nu sunt în țară, că sunt prin vacanță, tocmai să se ajungă aici. Înțelegem că se dorește o publicitate apelând la astfel de artificii, dar abia acum va exista un proces real în care voi cere să îmi recupez investiția, dar voi cere și daune morale având în vedere situația creată… Îi voi da în judecată”, a explicat Anda Adam pentru sursa mai sus-menționată.

Anda Adam formează un cuplu cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați. În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat.

 

În cadrul unei ediții ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, acesta dăruindu-i deja inelul de logodnă. Pe contul său de Instagram, Anda Adam a dat publicității mai multe imagini de la cererea în căsătorie care a avut loc în Turcia, la Cappadocia. Anda Adam și actualul ei partener, Yosif Eudor Mohaci, și-au deschis propria afacere împreună – un club de distracții la Cluj.

citește și...