Adevărul despre relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan. ”Ne-am spus cuvinte grele de multe ori”

24.11.2021, 15:49
Adevărul despre relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan. ”Ne-am spus cuvinte grele de multe ori”
Adevărul despre relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan. ”Ne-am spus cuvinte grele de multe ori”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, cea alături de care a cântat și a cunoscut succesul în trupa Andre, cu ani în urmă. ”Ne-am spus cuvinte grele de multe ori”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul unei emisiuni online.

Andreea Bălan a cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre. De-a lungul anilor, între cele două artiste au existat numeroase tensiuni. Astăzi, însă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au o relație extrem de apropiată. După destrămarea formației, Andreea Bălan a urmat o carieră solo. De asemenea, a participat la emisiuni de dans în țară și în străinătate, unde a reușit să facă performanță. De asemenea, și Andreea Antonescu a urmat o carieră solo.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. La rândul ei, Andreea Antonescu Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna.

Adevărul despre relația dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan. ”Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam”

Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță”, Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despere relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan pe vremea când făceau parte din trupa Andre. “Noi am fost prietene la început, dar eram prea orgolioase să recunoaștem, mai ales după trecerea timpului. Eu și Andreea stăteam și ne sfătuiam.(…) Cred că oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relația și astfel au început egourile noastre puternice”, a spus Andreea Antonescu, notează wowbiz.ro.

“Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam, iar aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este în normală atitudinea noastră, că nu ar trebui să ne purtăm așa.(…) Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta”, a adăugat aceasta.

Andreea Antonescu a comentat și despre zvonurile conform cărora ea și Andreea Bălan ar fi ajuns la un moment dat la bătaie: “O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat, acum zâmbesc, dar pe vremea aia era o tragedie. Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat, în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă și se așeza startegic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă. Dacă eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă sau dreaptă și luam microfonul și îi dădeam. Și ea la fel, bineînțeles. Acum stăm și râdem amândouă”.

citește și...