Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre momentele dificile din relația lor. ”În viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție”

24.05.2022, 17:22
Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre momentele dificile din relația lor. ”În viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție”
Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre momentele dificile din relația lor. ”În viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție”

Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, și Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, formează unul dintre cele mai fumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au dat detalii despre relația lor și despre momentele tensionate care mai apr între ei. ”În viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție”, a spus Radu Vâlcan.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat detalii din relația lor de cuplu înt-un interviu pentru revista Viva. Cei doi au comentat despre momentele tensionate care mai apar în cuplul lor și despre cum reeușesc să treacă peste.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre momentele dificile din relația lor. ”Niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă”

”Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a declarat Adela Popescu.

Radu Vâlcan a completat: ”Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”.

”Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră”, a mai spus Adela Popescu despre partenerul său de viață.

citește și...