Adela Popescu, despre talentul culinar al soțului ei, Radu Vâlcan. ”Îmi place și mie foarte tare, dar de la somon mai am puțin și îmi ies solzi”

06.06.2022, 13:31
Adela Popescu, despre talentul culinar al soțului ei, Radu Vâlcan. ”Îmi place și mie foarte tare, dar de la somon mai am puțin și îmi ies solzi”
Adela Popescu, despre talentul culinar al soțului ei, Radu Vâlcan. ”Îmi place și mie foarte tare, dar de la somon mai am puțin și îmi ies solzi”

Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, și Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani, formează unul dintre cele mai fumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună trei băieți. Adela Popescu a dat detalii din viața de zi cu zi a familiei sale, dezvăluind cum se descurcă în bucătărie partenerul ei de viață.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu a dat detalii din viața de zi cu zi a familiei sale și a povestit cum se descurcă atât ea, cât și soțul ei în bucătărie.

Adela Popescu, despre talentul culinar al soțului ei, Radu Vâlcan. ”Preparatul pe care îl gătește cel mai des și care, bănuiesc, îi place lui cel mai mult”

Întrebată care este preparatul culinar pe care îl pregătește soțul ei, Radu Vâlcan, și care îi place și ei, Adela Popescu a răspuns: ”Preparatul pe care îl gătește cel mai des și care, bănuiesc, îi place lui cel mai mult: somon la cuptor sau tom yum. Tom yum îmi place și mie foarte tare, dar de la somon mai am puțin și îmi ies solzi”.

”Eu nu mai am timp să gătesc, dar fac salate excelente. Mi se pare că dozez perfect lămâia cu uleiul de măsline și cu sarea. Nu îmi plac alte dressing-uri, îmi place combinația asta foarte tare… Tot ce se mănâncă, eu mănânc. Am mâncat și insecte. Evident, nu luăm în considerare mâncarea stricată”, a mai spus vedeta pentru revista Avantaje.


Despre cât de pretențioși sunt cei trei copii ai cuplului la mâncare, Adela Popescu a explicat: ”Asta este o greșeală legată de modul în care ne-am raportat noi la povestea asta. La cel mare, fiind primul, am început diversificare stresați: „trebuie să mănânce 180 de grame de nu știu ce și nu mănâncă” și l-am obligat să mănânce, deci e destul de selectiv. Celălalt, fiind al doilea, a mai mâncat și el pe acolo cum s-a prins și mănâncă de rupe orice, oricând, la orice oră. Celui de al treilea îi dai bani de buzunar și se duce și își cumpără orice”.

citește și...