Adela Popescu are din nou COVID-19. A fost înlocuită la emisiune de Cabral

04.02.2022, 12:44
Adela Popescu are din nou COVID-19. A fost înlocuită la emisiune de Cabral
Adela Popescu are din nou COVID-19. A fost înlocuită la emisiune de Cabral

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, a lipsit de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Aceasta a anunțat că este din nou infectată cu COVID-19. la emisiune, Adela Popescu a fost înlocută de Cabral, în vârstă de 44 de ani. Adela Popescu a mai fost infectată cu noul coronavirus în luna septembrie anul trecut.

Adela Popescu este prezentoarea emisiunii ”Vortbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, de foarte mulți ani. Vineri, 4 februarie 2022, aceasta a lipsit de la cârma emisiuni respective, fiind înlocuită de Cabral. Vedeta a anunțat că este din nou infectată cu coronavirus. Adela Popescu a mai fost confirmată cu COVID-19 în luna septembrie a anului trecut, când toată familia sa a fost infectată. Prezentatoarea i-a ținut locul lui Cătălin Măruță la emisiune, și el aflat cinci zile în izolare, după ce a intrat în contact direct cu un purtător al virusului COVID-19.

În plan personal, în data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu are din nou COVID-19. ”Nu sunt daună totală”

Adela Popescu a explicat ce siimptome are și a afirmat că starea ei de sănătate este mai bună decât atunci când a fost infectată prima oară cu coronavirus.

„Am două teste pozitive. Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală. Îți mulțumesc foarte mult (n.r. lu Cabral) că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, a spus Adela Popescu, transmite click.ro.

Colegii Adelei Popescu, Bogdan și Shurubel, au fost și ei depistați pozitivi și se află în izolare la domiciliu.

citește și...