Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Am deja o stare de paranoia”

14.09.2021, 15:10
Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Am deja o stare de paranoia”
Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Am deja o stare de paranoia”

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani,  a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta se află în carantină. Prezentatoarea de televiziune a dat detalii despre cum se simte. ”Am deja o stare de paranoia”, a spus vedeta. Adela Popescu a fost nevoită să amâne botezul fiului ei cel mic după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregăteau de botezul celui de-al treilea băiețel al lor, însă evenimentul a fost anulat după ce Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19 săptmâna trecută.  În data de 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian.  Adela Popescu s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și cel mai mic dintre copii. Ceilalți doi băieți se află la bunici.

 

Adela Popescu, noi detalii după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei”

Adela Popescu a oferit detalii despre starea sa la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Aceasta a spus că este obligată să poarte mască în casă pentru a nu-l infecta pe fiul ei cel mic. Vedeta păstrează în permanență legătura cu medicii pentru a-i informa despre evoluția bolii.

„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, a explicat Adela Popescu.

citește și...