Cătălin Măruță, în izolare. ”Una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv”

02.02.2022, 12:45
Cătălin Măruță, în izolare. ”Una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv”
Cătălin Măruță, în izolare. ”Una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv”

Prezentatorul de televizune Cătălin Măruță, în vârstă de 44 de ani, a anunțat că seaflă în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. ”Una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv”, a anunțat acesta. Cătălin Măruță va apărea online la emisiunea pe care o moderează la postul de televizune Pro TV.

Cătălin Măruță a anun țat pe rețelele de socializare că se află în caracntină. Acesta a intrat ieri în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Acesta le-a transmis fanilor săi că va apărea online la emisiunea pe care o moderează la Pro TV.

Cătălin Măruță, în izolare. ”Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea”

”Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa”, a transmis Cătălin Măruță în mediul onlne.

”Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”, a adăugat prezentatorul de televizune.

Cătălin Măruță e căsătorit cu Andra și are doi copii

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune de la noi. În ceea ce privește viața personală, acesta are o familie fericită alături de Andra. Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, sunt căsătoriți de 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, David și Eva. Într-un interviu pentru revista Viva, Andra a dat detalii din căsnicia sa cu Cătălin Măruță.

”Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a mărturisit Andra.

citește și...