Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub la 18 ani. ”Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv”

12.04.2022, 14:10
Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub la 18 ani. ”Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv”
Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub la 18 ani. ”Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a avut parte de un moment de cumpănă când avea 18 ani. Aceasta a făcut accident cu un ATV. ”Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv”, a declarat Viviana Sposub despre incidentul grav prin care a trecut.

Viviana Sposub este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micile ecrane. În plan profesional, Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. În plan pesonal, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Viviana Sposub a trecut, în umă cu câțiva ani, printr-un accident care a marcat-o teribil. Pe vreemea când avea 18 ani, vedeta a făcut accident cu un ATV, după cum a dezvăluit pentru kanald.ro.

Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub la 18 ani. ”Un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă”

”Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă. Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a dezvăluit Viviana Sposub.


Pentru sursa citată anterior, vedeta TV a mărturisit și care este cea mai frumoasă amintiore pe care o are din copilărie. ”Cred că sărbătorile sunt cele mai frumoase amintiri și nu pentru că primeam cadou vreo păpușă sau un nou set de pijamale, ci pentru că era prilejul de a ne aduna la masă. Pregăteam poezia, colinda, dar și un cântecel la pian… să fiu sigură că îi impresionez pe toți… Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător. Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă”, a mai spus ea.

citește și...