A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale? Fostul politician a spus clar!

11.10.2022, 12:21
A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale? Fostul politician a spus clar!
A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale?

Fostul politician Cristian Boureanu, în vârstă de 49 de ani, a fost prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, moderată de Dense Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluii. Printre altele, Cristian Boureanu a explicat dacă a fost sau nu agresiv cu fostele sale partenee de viață.

Cristian Boureanu este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel, care acum formează o familie cu omul de afaceri Cristi Borcea. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021. Despre Cristian Boureanu s-a spus că, după separarea de Laura Dincă, trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără ca el.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul politician Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Invitat la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Cristian Boureanu a explicat, printre altele, dacă a fost sau nu agresiv cu fostele sale partenere de viață.  Cristian Boureanu a declarat că nu este agresiv fizic cu partenerele sale, iar singurul episod de violență a fost cel cu fiica lui, Ioana. De asemenea, s-a speculat că fostul politician ar fi împins-o pe Valentina Pelinel și i-ar fi rupt piciorul, informație negată de Cri stian Boureanu, carea afirmat Monica Tatoiu a fost de față la acel incident.

A fost sau nu Cristian Boureanu agresiv cu partenerele sale? ”Nu bat femeile”

”Nu bat femeile. Recunosc, copilului i-am mai tras câte o scatoalcă la fund și bănuiesc că s-a prescris, nu-mi face nimeni, din nou, dosar penal pentru asta. Și atunci, în ziua incidentului, eu am declarat că s-ar putea să-mi fi ieșit din minți, că urla fata că o răpesc și că o violez”, a declarat Cristian Boureanu, citat de revista Viva.

Despre presupusul incident cu Valentina Pelinel, acesta a spus: ”N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut. S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei: ”vai, săracii”… Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem”.

Ce a declarat Cristian Boureanu despre Monica Tatoiu

La aceeași emisiune, Cristian Boureanu a mărturisit că s-a împăcat cu Monica Tatoiu după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată. Fostul politician a fost întrebat dacă Monica Tatoiu „are gura prea mare”.

„Ce să fac, să mint, să spun că nu? O are, dar asta e partea frumoasă a ei. M-am împăcat cu Monica Tatoiu, am sunat-o de ziua ei. A bufnit-o și râsul. A zis: ”Chiar mă gândeam, oare nu mă suni?”. Zic: ”Cum să nu te sun, Monica?”. Monica e ca o mamă pentru mine și eu cred că oamenii care se iubesc cu adevărat trebuie să rămână într-o anumită legătură, să știe să treacă peste anumite chestiuni. Monica alege de multe ori să povestească niște chestii discutate în privat. Nu e bine. Eu sper să n-o mai facă. Și cred că nu a mai făcut-o. Mi-e foarte dragă. Nu aș fi discutat asta cu ea, și oricum n-am spus eu public, ea a spus public că ne-am certat. Prin urmare mi-e dragă, țin enorm de mult la ea și mă bucur că ne-am împăcat”, a detaliat Cristian Boureanu, confom sursei citate anterior.

citește și...