Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cum s-au fotografiat cei doi în parc

10.05.2021, 15:54
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cum s-au fotografiat cei doi în parc
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cum s-au fotografiat cei doi în parc

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi sunt nedespărțiți și formează un cuplu de invidiat.

Valentina pelinel și partenerul ei de viață, omul de afaceri Cristi Borcea, au profitat de vremea frumoasă din Capitală și au ieșit la o plimbare prin parc. Cei doi s-au fotografiat îmbrățișați. Valentina Pelinel și Cristi Borcea par mai îndrăgostiți ca niciodată și se simt perfect unul în compania celuilalt.
”#primavara? #iubire #natura #recunostinta ?”, a notat Valentina Pelinel în dreptul imaginii.

Fotografia cu cei doi a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților. ”Sunteți frumoși”, ”Sunteți o pereche perfectă”, ”O familie frumoasă”, ”O pereche superbă și potrivită”, ”Sunteți frumoși rău”, ”Doi oameni superbi”, ”Sunteți minunați”, ”Fără cuvinte”, ”Wow”, i-au complimentat internauții pe cei doi.

Valentina Pelinel se află la a doua căsătorie

 

 

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel, detalii din viața alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit recent despre relația sa cu Cristi Borcea, afirmând că se iubesc la fel ca început și că reușesc să aibă parte de momentele lor de romantism singuri, fără copii.

“Să știi că întotdeauna ne rezervăm timp pentru noi, chiar și seara indiferent de cât de obosiți venim acasă. Petrecem destul de mult timp împreună. Și nu plecăm în vacanțe doar cu copii, mai avem și locuri unde plecăm doar noi doi”, a declarat Valentina Pelinel despre relația cu soțul său, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a mai mărturisit că este foarte concentrată pe tot ce ține de viața sa de familie. ”În proiecte importante mă implic, dar destul de rar, pentru că nu am nici timp. Îmi place să acord timp familei, soțului meu, copiilor, business-ului de familie”.

citește și...