Cristian Boureanu are o nouă iubită. Românca este cu 26 de ani mai tânără și este comparată cu Monica Bellucci

02.02.2022, 19:13
Cristian Boureanu are o nouă iubită. Românca este cu 26 de ani mai tânără și este comparată cu Monica Bellucci
Cristian Boureanu are o nouă iubită. Românca este cu 26 de ani mai tânără și este comparată cu Monica Bellucci

Cristian Boureanu și-a găsit fericirea. Și nu în brațele oricui, ci a unei românce care este comparată cu Monica Bellucci. Tânără este cu 26 de ani mai tânără. Rope Magazine i-a dedicat prima pagină și i-a făcut o prezentare uimitoare, „Cristina Belciu, noua Belluci”. Cum arată și cu ce se ocupă iubita fostului politician.

Fostul deputat este printre cele mai ghinioniste VIP-uri în materie de căsnicii. Cristian Boureanu a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe decepții în dragoste, fiind părăsit de prima sotie și de Valentina Pelinel.

Prima sotie, Irina, l-a înșelat pe Boureanu tocmai cu nașul lor de cununie, Sebastian Vladescu.  Între timp, politicianul a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, cu care s-a și căsătorit. Însă, aceasta l-a părăsit pe fostul politician pentru Cristi Borcea, care era tot nașul de cununie.

Cristian Boureanu are o nouă iubită

Anul trecut, fostul deputat a anunțat că s-a despărțit de Laura Dincă, după 6 ani de relație. „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste.”, spunea Cristian Boureanu, potrivit Spynews.  Între fostul politician și Laura Dincă era o diferență de 23 de ani.

Acum, Cristian Boureanu are o iubită superbă, cu 26 de ani mai tânără. În prezent, fostul deputat este pregătit să își refacă viața și ar trăi acum o poveste de dragoste cu Cristina Belciu.

Tânăra este comparată cu Monica Bellucci

Potrivit cancan.ro, cei doi s-au cunoscut pe 1 decembrie, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano.

Noua iubită a lui Boureanu are 24 de ani, cu 26 mai puțin decât el. Tânăra este originară din Moinești și este actriță. Mai mult, românca este considerată „sosia” Monicăi Bellucci, după ce Rope Magazine i-a dedicat prima pagină și i-a făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, noua Belluci„.

Ce pasiuni are iubita fostului politician

Cristina spune că este caracterizată de autenticitate și disciplină.

„Eleganța, strecurată în orice. Când am împlinit 20 de ani, părinții mei mi-au oferit cadou un inel pe care îl port și astăzi, indiferent dacă se potrivește sau nu cu ceea ce sunt îmbrăcată. Pentru mine acesta îneamnă mult și chiar dacă sunt în sala de sport și alerg pe bandă, la degetul meu strălucește acea piatră verde.

Asemeni acelui inel, în viața mea introduc eleganța în tot ceea ce fac, fie că este vorba de limbaj, comportament, privire sau gesturi, eleganța merge cu orice… situație„, a declarat Cristina Belciu într-un inteviu pentru revista BUSINESSD, citată de the-voguish-signature.ro.

 

citește și...