Ce invitat își dorește neapărat Denise Rifai la emisiunea sa. ”Are de la mine o invitație pentru emisiune, un „cec în alb”, oricând dorește”

31.07.2022, 16:39
Ce invitat își dorește neapărat Denise Rifai la emisiunea sa. ”Are de la mine o invitație pentru emisiune, un „cec în alb”, oricând dorește”
Ce invitat își dorește neapărat Denise Rifai la emisiunea sa

Vedeta de televiziune Denise Rifai a dezvăluit ce invitat și-ar dori neapărat să aibă la emisiunea sa, ”40 de întrebări”, pe care o moderează la postul de televiziune Kanal D. Este vorba despre președintele Romniei, Klaus Iohannis. ”Are de la mine o invitație pentru emisiune, un „cec în alb”, oricând dorește domnia sa”, a declarat Denise Rifai.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Moderatoarea TV a dezvăluit, pentru click.ro, ce invitat și-ar dori neapărat să aibă invitat la emisiunea sa. Este vorba despre președintele României, Klaus Iohannis. de asemenea, Denise Rifai at doi să o aibă invitată și pe prima doamnă, Carmen Iohannis.

Ce invitat își dorește neapărat Denise Rifai la emisiunea sa. ”Da! Președintele Klaus Iohannis!”

”Da! Președintele Klaus Iohannis! Și, sincer, de fapt și la urma urmei mi-aș dori să fac „40 de întrebări” cu soția președintelui, cu Carmen Iohannis. Pentru că mie mi se pare o tipă foarte puternică, o femeie așa cum trebuie să fim multe dintre noi. Cu Carmen Iohannis de fapt aș vrea și după aceea și cu domnul președinte! (…) Președintele Klaus Iohannis are de la mine o invitație pentru emisiune, un „cec în alb”, oricând dorește domnia sa, îl așteptăm!”, a declarat denise Rifai pentru sursa mai sus-menționată.


Întrebată dacă a avut până în prezent vreun invitat incomod, mai rigid sau care nu a vrut să răspundă la întrebări, vedeta TV a răspuns: ”Da, am avut și invitați care au încercat la început …. La noi situația este în felul următor.. Mulți vin și încearcă inițial să ne conducă în niște adevăruri care nu sunt chiar așa. La un moment dat înțeleg că emisiunea aceasta este menită doar să ne facă să îi descoperim pe ei și dacă ei ni se lasă nouă, cu vulnerabilitățile lor, cu greșelile lor, devin niște oameni pe care noi putem să îi acceptăm și să îi iubim. Și tot mai mulți invitați au înțeles care este de fapt principiul acestei emisiuni. Să creezi acest canal către public, de a fi cunoscut. Oameni pe care publicul îi știe și în egală măsură foarte puțină lume nu îi cunoaște. Orice faptă mărturisită cu onestitate aduce bine în viața invitatului și în viața telespectatorului care își găsește canal de comunicare cu invitatul. Dacă invitatul meu e sincer și autentic, emisiunea este un succes, și pentru mine și pentru el”.

 

citește și...