Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. ”A fost frumos, s-a terminat”

01.08.2021, 14:44
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. ”A fost frumos, s-a terminat”
Cristian Boureasnu și Laura Dincă s-au despărțit. ”A fost frumos, s-a terminat”

Cristian Boureanu, în vârstă de 48 de ani, s-a despărțirt de iubita lui tinerică, Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani. Cei doi au decis să separare după șase ani de relație.  Cristian Boureanu a fost cel care a confirmat separarea. ”A fost frumos, s-a terminat”, a declarat Cristian Boureanu despre separarea de Laura Dincă.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație.

Cristian Boureanu a fost cel care a confirmat că povestea de dragoste dintre el și ubita tinerică s-a terminat.


Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. ”Am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora”

Cristian Boureanu a făcut declarații despre separarea de Laura Dincă pentru national.ro. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat Cristian Boureanu pentru sursa menționată mai sus.

De curând, Monica Tatoiu comenta despre relția acestuia cu Luara Dincă. „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia, ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, spunea Monica Tatoiu, citată de spynews.ro.

 

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel, care acum formează o familie cu omul de afaceri Cristi Borcea. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul politician Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control.

citește și...