Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile lui Cristian Boureanu. ”Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva”

04.02.2022, 15:14
Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile lui Cristian Boureanu. ”Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva”
Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile lui Cristian Boureanu. ”Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, a comentat pe seama relațiilor sentimentale ale lui Cristian Boureanu, în vârstă de 49 de ani. ”Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva. Dar… mai copilărește! Nu are o relație stabilă!”, a spus femeia de afaceri. Monca tatoiu și Cristian Boureanu au o relație foarte apropiată.

Monica Tatoiu are o relație apropiată cu Cristian Boureanu. despre acestea din urmă s-a spus că, după separarea de Laura Dincă, trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Cristina Belciu, care este cu 25 de ani mai tânără ca el.

Monica Tatoiu a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că ultima oară când a vorbit cu Cristian Boureanu a fost în toamna anului trecut. Femeia de afaceri a comentat pe marginea vieții sentimentale a fostului politician.

Ce spune Monica Tatoiu despre relațiile lui Cristian Boureanu. ”Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta”

”Prin septembrie mi-a arătat niște poze și m-a întrebat ce părere am. Eu cred că trebuie să se însoare, nu să umble cu așa ceva! Dar…mai copilărește! Nu are o relație stabilă! De asta sunt sigură!”, a declarat Monica Tatoiu pentru sursa mai sus-menționată.

Femeia de afaceri a vorbit și despre diferențele mari de vârstă dintre partenerii de cuplu, făcând referire și la relația pe care Cristian Boureanu a avut-o cu Laura Dincă: ”Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite. (…) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe ”piți” pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals!”, a mai spus aceasta.

Cristian Boureanu a fost căsătorit de două ori

Cristian Boureanu este un fost politician. A fost căsătorit de două ori. În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel, care acum formează o familie cu omul de afaceri Cristi Borcea. După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început relația cu Laura Dincă, de care s-a despărțit în vara anului 2021.

Cristian Boureanu a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. În 2016, fostul politician Cristian Boureanu a fost în centrul unui mare scandal, după ce și-a agresat fiica în plină stradă. În iunie 2017, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul politician Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control.

citește și...