Ce spune Andreea Bălan despre viața sa amoroasă. ”Nu vreau să introduc în viața fetițelor mele pe cineva și peste un an, doi, să ne despărțim”

19.11.2022, 16:48
Ce spune Andreea Bălan despre viața sa amoroasă. ”Nu vreau să introduc în viața fetițelor mele pe cineva și peste un an, doi, să ne despărțim”
Ce spune Andreea Bălan despre viața sa amoroasă.

Cântăteața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a vobit deschis despre viuața sa sentimentală și despre relațiile sale în cadrul unuii podcast la care a fost invitată de curând. ”Nu vreau să introduc în viața fetițelor mele pe cineva și peste un an, doi, să ne despărțim”, a mărturisit binecunoscuta artistă.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu.

Ce spune Andreea Bălan despre viața sa amoroasă.”După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie își reface mai greu viața decât tatăl copiilor”

Andreea Bălan a fost prezentă la podcastul realizat de Radu Țibulcă, unde a vorbit deschis despre viața sa sentimentală.

”După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie își reface mai greu viața decât tatăl copiilor, pentru că copiii sunt la tine, ca mamă, ca tu să-ți faci o altă relație e un pic mai dificil, pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot cu copii, cu mamă, cu bone, cu tot ce ai tu, și e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și care te iubește cu adevărat și evident că durează acest proces, nu este atât de ușor precum la tată. Tații în general pleacă, se duc, văd copiii un weekend, două trei și își refac viața mai ușor, se cuplează, se mută cu femeia respectivă și copii vin în vizită, dar la mame e altceva, e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele presei”, a declarat Andreea Bălan, potrivt click.ro.


”Un bărbat trebuie să demonstreze niște lucruri. Eu având fetițe, persoana respectivă primește iubire de trei ori, este o iubire a fetițelor mele, o iubire sinceră, pură, iar ca bărbat trebuie să fii extrem de responsabil, să știi că e pe termen lung, să nu te joci cu emoțiile copiilor. Eu nu vreau să introduc în viața fetițelor mele pe cineva și peste un an, doi, să ne despărțim, iar ele să preia acest lucru ca pe un abandon, încă unul, că nu știu cum au perceput. (…) Când m-am despărțit de tatăl lor cea mică avea 11 luni și cea mare 3 ani, n-ai cum să-i explici unui copil de trei ani: ”nu ai fost abandonată este doar o logistică schimbată”, n-ai cum să știi cum au perceput, carențele astea se vor vedea mai târziu. Și chiar dacă am mai avut o tentativă, ele nu au avut acces la persoana respectivă”, a adăugat artista.

citește și...