Dependența cu care se luptă Oana Lis. ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn”

04.10.2022, 12:45
Dependența cu care se luptă Oana Lis. ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn”
Dependența cu care se luptă Oana Lis

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a mărturist că face eforturi pentru a scăpa de dependența de zahăr.  Blonda a recunoscut că de an de zile este dependentă de dulciuri, lucru care nu este deloc benefic pentru sănătate.  ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn” , a declarat partenera de viață a lui Viorel LIs.

Oana Lis a mărtursit, la postul de televiziune Antena Stars, că an de zile a mâncat dulcuri în fiecare zi.

De ceva vreme, Oana Lis încearcă să scape de dependența de zahăr.

Dependența cu care se luptă Oana Lis. ”Este foarte, foarte greu”

„Zilele acestea încerc să nu mai mănânc zahăr. Motivația nu a fost de slăbit, ci pentru că e singura mea dependență și e una dintre cele mai mari dependențe ale oamenilor din toată lumea. Având în vedere că sunt psiholog și tratez oamenii de dependențe, am vrut să-mi demonstrez în primul rând mie că pot să fiu puternică și să renunț la o dependență. Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn. Aș fi făcut orice pentru o prăjitură, a fost greu”, a declarat oana Lis, potrivit spynews.ro.

„Am mai suplimentat cu șetvia, cu zaharină și dulciuri fără zahăr. M-a întrebat cineva dacă am slăbit, mi se pare că m-am îngrășat, pentru că mănânc mai multă multă mâncare. (…) Nu am zis că nu mai mănânc zahăr niciodată, dar la mine era deja o dependență, adică mâncam zahăr -dulciuri – zilnic, de zeci de ani. Asta creează și un proces inflamator în corp și am zis să am grijă și de mine”, a mai spus ea.

Oana Lis trece prin momente grele cu Viorel Lis

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață. De-a lungul anilor, Oana Lis și soțul ei au trecut prin multe momente dificile. Viorel Lis se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate. Luna trecută, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață.

Ulteior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. De curând, pe contul ei de socializare, Oana Lis le-a dezvăluit interrnauților că a reușit să își recupereze verigheta pe care o amanetase în luna august. Oana Lis a mărturisit, de curând, că se descurcă din ce în ce mai greu cu îngrijirea partenerului ei de viață. Aceasta vrea să apeleze la ajutor de specialitate. Oana Lis intenționează să depună dosar pentru a primi ajutor de la Stat.

citește și...