Cum a fost pentru Andreea Bălan experiența ”America Express”. ”M-a omorât efectiv și la un moment dat voiam să venim acasă”

05.09.2022, 15:24
Cum a fost pentru Andreea Bălan experiența ”America Express”. ”M-a omorât efectiv și la un moment dat voiam să venim acasă”
Cum a fost pentru Andeea Bălan experiența ”America Express”

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a făcut declarații despre participarea sa la reality show-ul ”Ameica Express”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1. Artista a povestit cum a fost experiența pentru ea și de ce i-a fost cel mai do pe durata filmărilor. ”M-a omorât efectiv și la un moment dat voiam să venim acasă”, a spus vederta.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața pesonală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Recent, Andreea Bălan a fost implicată în proiectul ”America Express”, care urmează să fie difuzat la postul de televiziune Antena 1. Andreea Bălan a făcut echipă la competiția respectivă cu nimeni alta decât colega ei din trupa Andre și buna sa prietenă Andreea Antonescu. Artista a spus cum a fost experiența respectivă pentru ea la postul de televiziune Antena Stars.

Cum a fost pentru Andreea Bălan experiența ”America Express”. ”Cel mai greu a fost dorul de fete”

”A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea. Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza”, a dezvăluit Andeea Bălan, potrivit spynews.ro.

”M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai”, a adăugat artista.


Vedeta a mărturisit că îi place foarte mult să călătorească: ”Călătoriile pe mine mă ajută foarte mult să mă regăsesc, să mă echilibrez, și să îmi dau seama ce îmi place, cine sunt, și să nu mă identific cu brandul pe care l-am creat în România. Fiecare experiență negativă a fost ca o lecție din care eu am învățat, și mi-am indexat foarte bine toate lucrurile mai puțin plăcute din trecutul meu, iar acum mă simt o femeie extrem de liniștită, calculată, și cu o experiență foarte bună”.

citește și...