FOTO / Andreea Bălan, în cea mai decupată rochie. E mai sexy ca niciodată!

29.08.2022, 10:53
FOTO / Andreea Bălan, în cea mai decupată rochie. E mai sexy ca niciodată!
Andreea Bălan, în cea mai decupată rochie

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, și-a etalat trupul cu forme perfecte într-o rochie extrem de decupată, la Monaco. Vedeta a arătat de milioane în ținuta de culoare neagră care i-a pus foarte bine în valoare toate atuurile fizice. Fanii artistei au fost mai mult decât încântați să o vadă astfel.

Aflată în vacanță în Monaco, Andreaa Bălan și-a încântat admiratorii din mediul online cu numeroase fotografii.

Într-unele dintre imaini, cântăreața apare într-o  ținută de seară – o rochie lungă, de culoare neagră, extrem de decupată atât în partea de sus, cât și în partea de jos. Ținuta i-a scos în evidență atuurile fizice.

Andreea Bălan, în cea mai decupată rochie. Cum au reacționat fanii

Apariția super sexy a vedetei i-a încântat pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Îmbrăcată sau dezbrăcată?”, ”mai frumoasă ca la 20 de ani”, ”Ești o femeie frumoasă, inteligenta și deșteaptă”, ”La ce s-a mai chinuit să se îmbrace…”, ”Mișto”, ”Sigur agata un billionaire in seara asta. Succes!”, ”Ii vine bine, este o tinuta doar pentru pozat, atata vreme cat trebuie sa corecteze cu mana cand partea de sus, cand partea de jos”, ”Frumoasă”, ”O ținută superbă pe o femeie superbă”, ”Ești o femeie superba”, ”Da! Ai totul; elegantå, rafinata, sexy, seducatoare, dulce! Super!”, ”Arăți minunat”, ”Cât ai evoluat vestimentar”, ”Ești…atât de frumoasă!”, ”Superba ca intotdeauna”, ”O adevărată divă”, ”Bombă”, ”Supermega sexy”, ”Impecabilă”, ”Superbă ținută”, ”Arăți super”, ”Esti prea propusă!”, ”Mereu tînără și frumoasă”, sunt mesajele primite de Andreea Bălan de la internauți.

Care este secretul siluetei Andreei Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A cunoscut succesul alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, după care a urmat o carieră solo.În ceea ce privește viața pesonală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața și fostul ei soț i-au avut ca nași de cununie pe Aurelian Temișan și Monica Davidescu. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Andreea Bălan afișează o siluetă foarte frumoasă și un trup cu forme foarte armonioase. Aceaasta a explicat, pe contul său de pe o rrețea de socializare, că nu-și refuză nicio plăcere culinară, însă are grijă să nu exagereze și face multă activitate fizică. ”Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a explicat Andreea Bălan, potrivit revistei Unica.

 

citește și...