Sânziana Buruiană, recordmenă la alăptat. ”Aș putea să alăptez și 10 ani!”

22.08.2022, 14:42
Sânziana Buruiană, recordmenă la alăptat. ”Aș putea să alăptez și 10 ani!”
Sânziana Buruiană, recordmenă la alăptat

Sânziana Buruiană a dezvăluit recent că alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. Blonda ar putea fi chiar o recordmenă în acet sens. ”Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla”, a afirmat voluptuoasa vedetă în cadrul unui interviu. Aceasta a vorbit și despre alăptatul în public.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune.

De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens. Într-un interviu pentru click.ro, Sânziana Buruiană a afirmat că ar putea să alăpteze și 10 ani.

Sânziana Buruiană, recordmenă la alăptat.”Mi-e rușine să alăptez în public”

„Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a declarat Sânziana Buruiană pentru sursa mai sus-menționată.

Blonda a explicat că îi este rușine să alăpteze în public: „Mi-e rușine să alăptez în public. La Budapesta am mai încercat că nu mă cunoaște nimeni. În România, însă, nu am tupeu!”.

citește și...