Prin ce a trecut Elena Chiriac după ce s-a mutat în Londra. ”Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta”

27.07.2022, 14:58
Prin ce a trecut Elena Chiriac după ce s-a mutat în Londra. ”Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta”
Prin ce a trecut Elena Chioriac după ce s-a mutat în Londra

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, a povestit prin ce situații mai puțin plăcute a trecut în momentul în care s-a mutat în Londra, Marea Britanie.”Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta”, a mărturisit sportiva.

Elena Chirriac s-a mutat, împreună cu mama ei, în urmă cu ceva timp, în anul 2018, în Londra, Marea Britanie.

Despre cât de dificil i-a fost să se acomodeze acolo și despre situațiile mai puțin plăcute cu care s-a confruntat a făcut aceasta declarații pentru revista Viva.

Prin ce a trecut Elena Chiriac după ce s-a mutat în Londra. ”Mi-a fost foarte greu să mă adaptez într-un mediu nou, cu oameni complet străini. Am trecut pentru prima oară prin depresie și am învățat să trăiesc cu puțin”

”A fost foarte greu. Nu voi putea uita vreodată greutățile la care eu și mama am fost supuse. Noi ne-am dorit să o luăm de la zero și am trecut prin toate etapele pentru a ajunge la un trai bun. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez într-un mediu nou, cu oameni complet străini. Am trecut pentru prima oară prin depresie și am învățat să trăiesc cu puțin. Acum suntem fericite, trăim noi două cu pisica mea, Cassandra, dar până la a fi bine am trecut prin multe furtuni”, a declarat Elena Chiriac pentru sursa mai sus-menționată.

”Mi-am făcut prieteni, dar a durat ceva. Inițial, mă simțeam mai apropiată de românii pe care îi cunoșteam, eram mai comodă. Ulterior, după ce m-am acomodat mai bine cu limba engleză, am început să fiu mai deschisă. Nu vedeam naționalități, ci oameni. Am avut o singură experiență în care am fost discriminată și m-a durut foarte tare. Eram parte dintr-un film în care regizorul s-a comportat urât cu mine. Asta pentru că eram „intrusă” în filmul lui în care toți actorii erau britanici. Am simțit disprețul lui față de mine și nu am putut face nimic în privința asta. De atunci, nu am mai privit pe nimeni diferit, indiferent de naționalitate”, a mai povestit sportiva.

Elena Chiriac a fost concurentă la ”Ferma” și ”Survivor”

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Elena Chiriac a participat și la show-ul ”Ferma”. Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” în anul 2020 și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. Cei doi au avut o înțelegere ca, după încheierea concursului, să împartă premiul cel mare.

citește și...