Zanni, dezvăluiri incredibile despre Alexandra Stan. ”Am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii”

15.01.2022, 11:50
Zanni, dezvăluiri incredibile despre Alexandra Stan. ”Am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii”
Zanni, dezvăluiri incredibile despre Alexandra Stan. ”Am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat nște chestii”

Zanni, cel care a câștigat cel mai recent sezon al concursului ”Survivor”, a făcit declarații neașteptate la o emisune de televiziune despre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor. Printre altele, acesta a vorbit despre Alexandra Stan și Ana Porgras. ”Am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii”, a spus Zanni despre Alexandra Stan.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Pe durata concursului, Zanni a avut o relație foarte apropiată cu fosta gimnastă de performanță Ana Porgras.

Invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televizune pro TV, Zanni a făcut tot felul de declarații despre unii dintre foștii săi colegi din echipa Faimoșilor, prntre care Alexandra Stan și Ana Porgras.

Zanni, dezvăluiri incredibile despre Alexandra Stan.”Nu ne-am pupat”

Zanni i-a surprins pe toți când a spus că între el și Alexandra Stan a fost o conexiune.

“Eu cu Alexandra Stan am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii, nu ne-am pupat. (…) E ușor să îmi placă o femeie, dar nu mă îndrăgostesc, nu vreau o relație. (…) Nu mi-ar plăcea să am o relație cu nimeni. (…) Încă mai țin la Ana Porgras, iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut cele mai multe legături. Orice s-ar fi întâmplat, ea este”, a declarat Zanni.

Ce a spus Zanni despre Jador și Elena Marin

Cel care l-a dezamăgit pe Zanni la anterioara ediție ”Survivor” este Jador, pe care îl consideră limitat, ignorant și gălăgios, îi e antipatică Elena Marin, fostă concurentă în sezonul trecut, iar pe Cosmin Stanciu îl crede “cel mai adevărat”.

Jador a reacționat după spusele lui Zann la adresa lui. ”Zanni este un copil care trebuie să învețe să respecte oamenii din jur și să-i accepte așa cum sunt. Nici mie nu-mi place stilul lui de viață și când mă jignește. Eu îl accept așa cum este. Așa cum l-a lăsat Dumnezeu. Ba mai mult, îi admir inteligența. Nu îi văd defectele. Mai urât este că eu am vorbit cu el. Am vorbit cu el și părea că ne împrietenim. Nu știu…nu înțeleg!”, a declarat Jador la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

 

citește și...