Ce face Jador după ce a revenit de la ”Survivor România”. ”Nu am avut timp să mă odihnesc. Am slăbit foarte mult”

13.05.2021, 17:06
Ce face Jador după ce a revenit de la ”Survivor România”. ”Nu am avut timp să mă odihnesc. Am slăbit foarte mult”
Ce face Jador după ce a revenit de la ”Survivor România”. ”Nu am avut timp să mă odihnesc. Am slăbit foarte mult”

Jador a explicat cum decurge viața sa după ce a revenit de la ”Survivor România”.

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a explicat, pentru click.ro, cum este viața sa după ce a revenit din Republica Dominicană, acolo une a participat la ”Survivor România”.

”Nu am avut timp să mă odihnesc… Am fost implicat în tot felul de proiecte. Nu prea mai am energie, dar lucrurile merg foarte bine. De când m-am întors am lucrat, am fost în studio să înregistrez, am avut filmări. Am slăbit foarte mult”, a mărturisit cântărețul.


Cum a fost experiența ”Survivor România” pentru Jador

Jador a făcut declarații și despre cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el.

”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...