Alexandra Stan spune tot despre ce s-a întâmplat la ”Survivor România”. ”Este mâncătorie. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși”

29.03.2021, 17:12
Alexandra Stan spune tot despre ce s-a întâmplat la ”Survivor România”. ”Este mâncătorie. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși”
Alexandra Stan spune tot despre ce s-a întâmplat la ”Survivor România”. ”Este mâncătorie. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat la ”Survivor România”, pe durata participării ei la competiție.

Cântăreața Alexandra Stan a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Alexandra Stan a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Despre experiența pe care a trăit-o la competiția care se filmează în Republica Dominicană a vorbit Alexandra Stan în cadrul unui interviu pentru click.ro. Aceasta a afirmat, printre altele, că unii dintre colegii ei de echipă au fost falși. ”Nu am fost victimă, consider că unele persoane au încercat să se victimizeze foarte mult. Într-adevar este ”mâncătorie”, fiecare încearcă să își păstreze locul cât mai mult și încearcă să se impună. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși, încearcă în fața camerei să pară altceva decât ceea ce sunt. Eu am fost sinceră de la început, am spus în față ce aveam de spus și suțin și acum. Am fost eu însămi și nu mă consider o victimă, dar cred că am fost nedreptățită în anumite momente. Dar până la urmă este „Survivor”, nu trebuia să aibă nimeni răbdare cu mine să mă adaptez condițiilor. Le-am recunoscut colegilor mei că sunt slabă pe trasee. Am fost asumată și le-am spus că, dacă ei consideră că trebuie să plec, o să plec”, a declarat vedeta.

Alexandra Stan a comentat și pe marginea comportamentului băieților din echipa Faimoșilor față de fete: ”Unii dintre ei sunt misogini. Cosmin Stanciu nu este misogin, este un exemplu de bărbat cum nu prea mai înâlnești. Ceilalți sunt și cel mai tare m-a deranjat că aveau pretenția ca noi fetele să ne comportam acolo exact cum se comportă femeile din viața lor de acasă, ca neveste, iubite care stau la cratiță și le acceptă chestii făra să comenteze. Până la urmă le-am spus clar și răspicat că noi acolo suntem o echipă, fiecare este egal cu ceilalți. Aveam și atribuții de femeie, la gătit, cât și de bărbat, să car lemne, să fac focul…”.

Despre cine spune Alexandra Stan că merită să câștige ”Survivor România”

Alexandra Stan a spus și cine consideră ea că ar merita să câștige competiția ”Survivor România”.

”Cred că merită să câștige ori Cosmin, ori Zanni. Ana Porgras mi se pare și ea un candidat bun pentru câștigarea „Survivor România””, a afirmat artista.

Cântăreața a dezvăluit și care a fost cel mai greu moment pentru ea din cadrul competiției: ”Un moment greu a fost când a trebuit să mă lupt față în față cu Marilena și am retrăit momentul violenței prin care am trecut acum câțiva ani. Acum era în fața camerelor și mă vedea toata țara și a fost foarte greu. Îmi imaginam că o să vadă mama prin ce am trecut cu Marcel Prodan, că o să mă vadă suferind”.

citește și...