Viviana Sposub, dezvăluri din relația cu George Burcea. ”Tocmai ăsta cred că a fost testul”

09.12.2021, 16:33
Viviana Sposub, dezvăluri din relația cu George Burcea. ”Tocmai ăsta cred că a fost testul”
Viviana Sposub, dezvășuri din relația cu George Burcea. ”Tocmai ăsta cred că a fost testul”
Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani.  Viviana Sposub a dat detalii din reelația lor de cuplu într-un interviu, mărturisind cu ce probleme s-au confruntat și cum au reușit să treacă peste. ”Tocmai ăsta cred că a fost testul”, a spus ea.George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Viviana Sposub a făcut dezvăluiri din relația pe care cu George Burcea într-un interviu pentru revista Viva.

Viviana Sposub, dezvăluri din relația cu George Burcea. ”Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta”

”Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine”, a declarat Viviana Sposub.


Întrebată despre căsătorie și despre copii, Viviana Sposub a răspuns: ”De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”.

citește și...