Viviana Sposub, detalii nebănuite din relația cu George Burcea. ”A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă”

11.05.2022, 15:58
Viviana Sposub, detalii nebănuite din relația cu George Burcea. ”A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă”
Viviana Sposub, detalii nebănuite din relația cu George Burcea. ”Mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub  a dat detalii din relația sa cu actorul George Burcea. ”A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări”, a declarat Viviana Sposub la o emisiune online.

Viviana Sposub este una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de pe micile ecrane. În plan profesional, Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase. În plan pesonal, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV. George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara.

Viviana Sposub a fost prezentă la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”, unde a dat mai multe detalii despre relația pe c are o are cu George Burcea. “Mă frapează tot la el! Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată.  Important este că ne înțelegem, în pofida lucrurilor care s-au întâmplat, discuțiilor, noi suntem acolo puternici, pe poziție”, a spus aceasta, potrivit wowbiz.ro.

Viviana Sposub, detalii nebănuite din relația cu George Burcea. ”De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel”

”Avem un an și jumătate de relație, dar simt că au trecut 5-6 ani. Burcea, mi-ai scos peri albi! A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări. Noi întotdeauna avem de luptat cu alții, pentru că noi între noi suntem bine. Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat”, a mai spus vedeta TV.

Viviana Sposub a mai dezvăluit că ea și George Burcea se sprijină foarte mult unul pe celălalt și în ceea ce privește cariera profesională: “Mie îmi place să zic că e managerul meu, dar lui nu îi place. Noi ne susținem din iubire. De câte ori are el o filmare, eu merg cu el. De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel. E o susținere necondiționată și dacă am cataloga-o cumva, el e managerul meu sau eu a lui, parcă s-ar pierde din farmec. Suntem parteneri efectiv, facem totul împreună, inclusiv pe plan profesional”.

citește și...