Viorica de la Clejani, noi declarații despre fiul ei, Fulgy. ”Eu nu am nicio vină ca părinte”

11.06.2021, 11:11
Viorica de la Clejani, noi declarații despre fiul ei, Fulgy. ”Eu nu am nicio vină ca părinte”
Viorica de la Clejani, noi declarații despre fiul ei, Fulgy. ”. Eu nu am nicio vină ca părinte”

Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut noi declarații despre problemele cu care se confruntă fiul lor, Fulgy.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

În ultima perioadă de timp, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost în centrul atenției din cauza problemelor cu care se confruntă fiul lor, Fulgy. Acesta a ajuns pe mâna poliției și a fost internat la Spitalul Obregia. Viroica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde au făcut noi declarații despre situația fiului lor.


Viorica de la Clejani: ”După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu!”

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil. S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, potrivit click.ro.

„Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a spus Viorica de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani au comentat situația fiului lor și la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV. “Fulgy e major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun: ai greșit! Este un băiat bun, care nu a făcut față la tot ce se întâmplă în jurul lui. Bucureștiul e o junglă. Poliția nu face nimic. Televiziunile vin la mine la poartă. De ce nu vă duceți în spate la Mc să vedeți dealeri? Bă, frate, e băiatul meu, a greșit. Ce să fac, să-i dau în cap? Ce Alex Velea e sfântul de pe lume? Nu e nici un sfânt de pe lume, nici celălalt, cu studioul lui. Nu e niciunul sfânt! Aștia care ați încercat și ați făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. N-am vrut să mă enervez, îmi cer scuze”, a comentat Ioniță de la Clejani. ”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus Viorica de la Clejani, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...