Margherita de la Clejani s-a mutat singură. ”Tata îmi plătește chiria”

15.07.2020, 09:18
Margherita de la Clejani s-a mutat singură. ”Tata îmi plătește chiria”
Margherita de la Clejani s-a mutat singură. ”Tata îmi plătește chiria”

Schimbări în viața Margheritei de la Clejani. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a mutat singură.

Margherita de la Clejani s-a mutat din caza părinților și locuiește singură într-un apartament de luxx din Capitală.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani locuiește într-un apartament cu trei camere pentru care tatăl ei plătește chirie.

”M-am mutat singură în sfârșit. Aceasta este locuința în care m-am mutat fără părinți, fără fratele meu. Este un apartament cu trei camere, un apartament foarte frumos”, a spus Margherita de la Clejani, potrivit spynews.ro.

”Tata îmi plătește chiria”, a adăugat ea.

Margherita recunoaște că se descurcă greu fără mama ei, Viorica de la Clejani, care o răsfăța cu de toate.

”Este greu să nu o mai am pe mama care îmi aducea fresh-ul la pat și mâncărica”, a afirmat fiica Clejanilor.

”E șmecheră fata mea”

La o emisiune de televiziune, Viorica de la Clejani a vorbit despre fiica sa, despre anturajul în care a fost aceasta și despre accidentul în care a fost implicată.

”E șmecheră fata mea. Marga este bine, la momentul ăsta. Ascultă, muncește. Marga este o fată frumoasă și înțeleaptă și cred că a înțeles. Și orice s-ar întâmpla, sunt copiii mei. Eu îi apăr până la cer și înapoi. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în țara asta.

I se poate întâmpla oricui, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj pentru că încă o dată vreau să cred că Dumnezeu mă iubește pentru că Margherita nu știu dacă mai era bine în ziua de azi”, a declarat Viorica de la Clejani, potrivit sursei citate.

Artista a afirmat că are încredere totală în fiica ei.

”Eu le-am spus mereu copiilor mei să fie atenți cu cine umblă, unde se duc. Trăim într-o lume mai ciudată, nu mai e ca pe vremea mea nu era așa, acum ai Facebook, ai Instagram, ai Tik Tok. Noi avem încredere în Margherita sută la sută, am stat foarte mult de vorbă pe această temă (n.r. droguri) și ea a spus că ea nu a consumat nimic”, a adăugat ea.

A făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

citește și...