Ioniță de la Clejani, reacție șocantă după ce Fulgy a fost prins drogat la volan. Artistul a luat foc

30.05.2021, 14:04
Ioniță de la Clejani, reacție șocantă după ce Fulgy a fost prins drogat la volan. Artistul a luat foc
Ioniță de la Clejani, reacție șocantă după ce Fulgy a fost prins drogat la volan

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații după ce fiul său, Fulgy, a fost prins drogat la volan. Tânărul de 23 de ani a fost oprit, sâmbătă seară (29 mai), de polițiști în trafic.

După ce s-a constatat că a consumat droguri, Fulgy a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice. În urma incidentului, el s-a ales cu dosar penal.

Ce a avut de spus Ioniță de la Clejani

După ce a ajuns acasă, Fulgy a recunoscut că a avut discuții cu părinții săi, Viorica și Ioniță de la Clejani, însă situația este sub control. Nici tatăl lui, Ioniță, nu a dorit să dea prea multe detalii despre incidentul de noaptea trecută, motivând că Fulgy se poate apăra și singur.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru un post de televiziune.

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a dezvăluit, fără rețineri, că a fost internat la o clinică din Spania, pentru a scăpa de toate viciile care i-au distrus viața.

Fulgy a fost la dezintoxicare

‘Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie’, a spus Fulgy la Xtra Night Show.

Tânărul a precizat că tatăl său, Ioniță de la Clejani, i-a interzis să mai bage bani la jocurile de noroc și să nu mai consume droguri.

‘Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.

Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro‘, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

citește și...