Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție! Fulgy, internat la Spitalul de Psihiatrie

07.06.2021, 14:52
Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție! Fulgy, internat la Spitalul de Psihiatrie
Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție! Fulgy, internat la Spitalul de Psihiatrie

Problemele nu se mai termină în familia Clejanilor! După ce Fulgy a recunoscut că a consumat droguri și a ajuns să fie dat afară dintr-un cazino din Capitală, tatăl său i-a dat lovitura de grație. 

Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție, după ce tânărul l-ar fi amenințat, atât pe el, cât și pe alte persoane publice. În plus, Fulgy a fost internat la Spitalul Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Ioniță de la Clejani a depus plângere împotriva fiului său

Totul a început după ce Fulgy a fost dat afară dintr-un cazino din mall Vitan. Nervos că bodyguarzii s-au purtat urât cu el, tânărul s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă live pe Facebook şi să ameninţe mai multe vedete din România. Nici părintele său, Ioniţă de la Clejani, nu a scăpat de amenințări.

Duminică seara, 6 iunie, Ioniţă de la Clejani a mers direct la Secţia 11 Poliţie, acolo unde a depus o plângere împotriva fiului său.

”Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Autoritățile s-au deplasat la locuința lui Fulgy, însă acesta a devenit recalcitrant când a văzut agenții de Poliție.

Ulterior, el a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, din Bucureşti, pentru a primi ajutor specializat.

Ce spune Poliția

‘În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept’, se arată într-un comunicat al Poliţiei, citat de Antena 3.

„Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, conform comunicatului Poliției.

citește și...