Planurile Vioricăi de la Clejani. ”Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul”

08.01.2021, 13:36
Planurile Vioricăi de la Clejani. ”Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul”
Planurile Vioricăi de la Clejani. ”Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul”

Viorica de la Clejani a exlicat ce anume plănuiește să facă în acest an. Vedeta vrea să aibă grijă de imaginea sa.

Binecunoscuta interpretă de muzică de petreceree Viorica de la Clejani a afirmat, la o emisiune de televiziune, că vrea să se lase pe mâna specilaiștilor în acest an, pentru a arăta cât mai bine.

”Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”, a declarat Viorca de la Clejani, notează spynews.ro. Ioniță de la Clejani, partenerul de viață al Vioricîăi, susține că aceasta nu are nevoie de intervenții estetice. ”Niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”, a spus el.

Cum a fost cerută în căsătorie Viorica de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

Vedeta a povestit la TV cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista, potrivit click.ro.

Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au cunoscut încă de pe vremea când erau adolescenți. Viorica de la Clejani l-a cunoscut pe soțul ei, Ioniță de la Clejani când avea 14 ani. ”Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…”, a povestit Ioniță de la Clejani la o emisiune TV. ”Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a spus Viorica de la Clejani.

Ioniță de la Clejani a povestit cum ulterior s-au întâlnit la o nuntă, unde a fost cucerit de Viorica. ”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab: ”Ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”Păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Soția sa a completat: ”Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel…”.

citește și...