VIDEO / Unde a petrecut Oana Roman de ziua ei. ”Apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin miliardar”

14.04.2022, 13:10
VIDEO / Unde a petrecut Oana Roman de ziua ei. ”Apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin miliardar”
VIDEO / Unde a petrecut Oana Roman de ziua ei. ”Apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin miliardar”

Oana Roman și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 46 de ani. Fiica cea mică a fostului premier al României Petre Roman și a Mioarei Roman a avut parte de o petrecere pe cinste într-un loc cu totul special: ”Apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin miliardar”. Oana Roman a dat publicității mai multe imagini, dar și o înregistrare video.

În data de 13 aprilie, oana Roman și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Oana Roman a avut parte de o petrecere aparte, într-un loc special, mai exact apartamentul în care  s-a filmat ”Nea Mărin miliardar”, una dintre cele mai de succes pelicule din cinematografia românească.

Unde a petrecut Oana Roman de ziua ei. ”Am stat doar cu ai mei și ne-am bucurat de o zi superbă”

”Am avut o aniversare de vis. Am stat doar cu ai mei și ne-am bucurat de o zi superba. Am fost turist în propriul oraș și am stat în Apartamentul Imperial de la @grandhotelbucharest. Apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin Miliardar. Am avut cea mai frumoasa priveliște de la etajul 19 deasupra orașului. Nu uitați “Sky is not the limit” there is no limit.  Mulțumesc @eliseimarius pentru tot”, a scris oana Roman pe contul său de socializare.

Vedeta a dat publicității mai multe fotografii, dar și o înregisterare video de la ziua sa de naștere.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului 2020, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...