VIDEO / Irina Fodor, într-o ipostază neașteptată. ”E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere”

06.04.2022, 13:18
VIDEO / Irina Fodor, într-o ipostază neașteptată. ”E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere”
VIDEO / Irina fodor, într-o ipostază neașteptată. ”E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere”

Irina Fodor a trecut printr-o experiență npuă. Aceasta a fost extrem de încântată după ce a participat la un curs de condus defensiv. Vedeta a postart o înregistrare video pe contul ei de pe o rețea de socializare. ”E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere”, a măturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor a mărturisit că își dorea de multă vreme să ajungă la un curs de condus defensiv, iar acest vis i s-a împlinit de curând.

Despre experiența trăită pe pistă a povestit vedeta în mediul online, unde a postat și o înregistrare video.

Irina Fodor, într-o ipostază. ”Pe circuit, am fost pusă în diverse situații cu care te poți întâlni ca șofer”

”De foarte mult timp îmi doream să ajung la un curs de condus defensiv și chiar i-am sugerat soțului, subtil, că ar fi un cadou nemaipomenit de ziua mea. Nu a mai trebuit să aștept până atunci, pentru că azi mi s-a îndeplinit dorința. Pe circuit, am fost pusă în diverse situații cu care te poți întâlni ca șofer: frânare de urgență pe carosabil uscat sau ud, evitarea unui obstacol cu revenire pe bandă și tot felul de alte manevre tangente cu cele de mai sus, la diferite viteze, începând cu 40 km/h și până la 70 km/h”, a povestit Irina Fodor pe contul ei de socializare.

”Eram foarte curioasă dacă pot să îmi controlez mașina în situații-limită, cât de rapide îmi sunt reacțiile la volan și dacă pot aprecia corect distanțe. Concluzia a fost că la o anumită viteză, pot, iar în alte cazuri…se cam schimbă situația. A fost o lecție de fizică și realitate și toată ziua asta nu a făcut decât să îmi confirme faptul că, dacă adaptezi viteza și ești atent la volan, foarte multe nenorociri pot fi evitate. Nu vreți să știți cât de mult se pot schimba lucrurile la doar 10 km peste viteza admisă. Nu mai zic de mai mult. E o experiență prin care ar trebui să treacă toți cei care au carnet de conducere și mai ales începătorii, din punctul meu de vedere. Vă pup și conduceți cu grijă! Mulțumesc, Silviu Toma 🤗😘🏆, a completat vedeta.

Irina Fodor a prezentat mai multe emisiuni la TV

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol.  Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

De asemenea, Irina Fodor prezintă show-ul culinar ”Chefi fără limite”, care are loc în Grecia. În prezent, Irina Fodor este co-prezentatoarea emisiunii ”Dancing on ice – vis în doi”, alături de Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

citește și...