Victor Slav, ipostază înduioșătoare alături de fetița sa. ”Fericire pură”

28.08.2021, 15:15
Victor Slav, ipostază înduioșătoare alături de fetița sa. ”Fericire pură”
Victor Slav, ipostază înduioșătoare alături de fetița sa. ”Fericire pură”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de fiica sa și a Biancăi Drăgușanu, Sofia Natalia. Aceasta i-a cucerit pe toți cei care au văzut imaginea cu frumusețea sa și cu asemănarea incredibilă cu celebrul ei tată.

În imaginea postată pe contul său de pe o rețea de socializare, Victor Slav apare alături de fiica sa, Sofia Natalia, la restaurant. Micuța este adorabilă în brațele celebrului său tată.

”Fericire pură”, a scris prezentatorul de televiziune în dreptul fotografiei cu fetița sa și a Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav, ipostază înduioșătoare alături de fetița sa.  Sofia Natalia a cucerit pe toată lumea

Fanii lui Victor Slav au fost încântați să îl vadă pe acesta alături de fiica sa. Sofia Natalia i-a cucerit pe internauți, care au trimis numeroase mesaje.

”Imagine de fericire asta vedem noi!”, ”Ochii lui tati, cea mai frumoasa moștenire”, ”Cât de mult îți seamănă prințesa”, ”Fruuuumoasa, fetiță aveți”, ”Ai o printesa minunata!”, ”Seamana cu tine Victor, e frumoasa ca tine”, ”Fetița lui tata,o frumusețe mică!”, ”Copia lui tati”, ”Dragostea lui tata!”, ”Ce fată frumoasă și mare s-a facut! Felicitări pentru tată”, ”Frumoasă foc ca tati”, ”Prințesa lui tata!!”, ”Așa tată, așa fiică! tare frumoasă!”, ”Copie la indigo”, ”Chiar așa seamă cu tine victor… nici urmă fizică de Bianca in ea… să sperăm că și caracterul e la fel ca al tău”, ”Cu tine seamănă fetița”, sunt mesajele primite de Victor Slav de la fani.

Ce a povestit Bianca Drăgușanu despre Victor Slav și fetița lor

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Invitată recent la podcastul realizat de Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a afirmat că Sofia Natalia, fiica ei și a lui Victor Slav, își dorește să își vadă din nou părinții împreună.

“M-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat ”mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui… Apoi ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice ”hai, pupați-vă”. Eu l-am pupat pe obraz și zice ”nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a povestit Bianca Drăgușanu.

citește și...