Vestea dată de Cristina Spătar. “Am spus: DA!”

05.12.2022, 12:16
Vestea dată de Cristina Spătar. Am spus: DA!
Vestea dată de Cristina Spătar

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, a făcut un anunț neașteptat pe contul său de socialiuzare. Artista a fost cerută în căsătorie în Dubai. Aceasta a dat publicității o fotografie în care își arată inelul de logodnă. “Am spus: DA!”, a notat vedeta în dreptul imagimnii. Imediat au curs urările din partea internauților.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. Însă, cântăereața a dezvăluit recent că urmează să se mute în casă nouă, împreună cu cei doi copii ai săi. Aceasta  și-a achiziționat o casă la roșu în Crevedia, zonă în care a locuit împreună cu fostul soț, Alin Ionescu, până la divorțul de acesta.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Cristina Spătar și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat. Aceasta a publicat o fotografie, din Dubai, în care apare cu un imens buchet de flori în brațe și își arată inelul cu diamante de pe mână. Artista a fost cerută în căsătorie.

Vestea dată de Cristina Spătar. Fanii s-au întrecut în urări

I said yes!💝” (n.r.”Am spus: DA!”) , a scris Cristina Spătar în dreptul imaginii respective.

Internauții au reacționat imediat și  i-au făcut numeroase urări:  ”De multa fericire sa ai parte!”, ”Felicitări! Să fie într un ceas bun!”, ”felicitări”, ”Să îți dea Dumnezeu tot ce este mai frumos pe lume! Multă fericire!”, ”Felicitari Cristina,sa fie cu noroc!”, ”Ce frumos! Să fie cu fericire, dragoste și tihnă!!!”, ”Sa fie intr-un ceas bun ! Ma bucur Cri ! Vin sa va cant la nunta”, ” Felicitari Crisss !! Esti un om minunat, meriti tot ce este mai bun ! Sa fiti fericiti dragii mei”, ”Doamne ajută”, ”Ce frumos!Felicitari!Sa fie intr un ceas bun!Doamne ajuta!”, ”Cristina! Sa te bucuri de viață. Ești un om minunat!”, ”Wooooow cât de frumoasă ești 👑 🎤 ❤️ 👏 👏!! Iubire și fericire infinite ❤️ ❤️ ❤️!!Felicitări, suflet frumos”, ”Să fiți fericiți casă de piatră,sănătate și înțelegere”, ”Felicitări și casă de piatră!!”, ”Felicitări. Să fie într-un ceas bun și pentru toată viața”.

citește și...