Cristina Spătar se mută în casă nouă. ”Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”

26.07.2022, 14:11
Cristina Spătar se mută în casă nouă. ”Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”
Cristina Spătar se mută în casă nouă

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstăă de 50 de ani, se pregătește să se mute în casă nouă, alături de cei doi copii ai săi, Aiuda și Albert. Vedeta a dezvăluit că se va muta în aceeași zonă unde a locuit și înainte de divorțul de Alin Ionescu, cel care i-a fost partener de viață. ”Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis”, a declarat artista.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. Însă, cântăereața a dezvăluit acum că urmează să se mute în casă nouă, împreună cu cei doi copii ai săi. Aceasta a dezvăluit, pentru click.ro, că și-a achiziționat o casă la roșu în Crevedia, zonă în care a locuit împreună cu fostul soț, Alin Ionescu, până la divorțul de acesta.

Cristina Spătar se mută în casă nouă. ”Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”

“Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm”, a detaliat Cristina Spătar pentru sursa mai sus-menționată.

”Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo. Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a adăugat artista.

citește și...