Ce se întâmplă între Cristina Spătar și iubitul tinerel. ”Așa am decis de comun acord”

13.05.2021, 15:11
Ce se întâmplă între Cristina Spătar și iubitul tinerel. ”Așa am decis de comun acord”
Ce se întâmplă între Cristina Spătar și iubitul tinerel. ”Așa am decis de comun acord”

Cântăreața Cristina Spătar a mărturisit că s-a separat de iubitul tinerel, Tiberiu Vărzaru.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea. Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei. Acum, artista a dezvăluit că ea și Tiberiu Vărzaru s-au despărțit. Artista a fost văzută recent în compania altui bărbat, însă a afirmat că acesta este doar un bun prieten cu care nu se mai văzuse de mult timp.

”Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, notează spynews.ro. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a mai spus artista.

Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din România

Cristina Spătar a dezvăluit că la un moment dat s-a gândit la varianta de a pleca defititiv din România.

La emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Cristina Spătar a afirmat că a vrut să plece definitiv din țară și să se stabilească în Anglia, acolo unde se află sora sa.

„La un moment dat am vrut să o urmez pe prietena mea. Am vrut să plec în Anglia, da, definitiv, pentru că acolo e sora mea, dar n-am primit acordul fostului soț și așa am rămas aici, în România. Am vrut să plec, da, la un moment dat, dar am rămas și voi rămâne aici”, a declarat Cristina Spătar.

 

citește și...