Fostul soţ al Cristinei Spătar va fi din nou tătic! Primele imagini cu sarcina soţiei sale tinerele

30.07.2019, 14:21

În sfârşit, Larisa Tănăsoiu, actuala soţie a lui Alin Ionescu, fostul soţ la Cristinei Spătar, a confirmat că este însărcinată. Bruneta de 29 de ani îl va face din nou tătic pe omul de afaceri.

Fostul soţ al Cristinei Spătar va fi din nou tătic!

Regina Instagramului a postat şi primele imagini cu burtica de gravidă. Cei doi vor deveni părinți în scurt timp, bruneta fiind gravidă în 5 luni.

‘Da, vom avea un copil. Familia noastră se mărește și lucrurile sunt așa cum ne-am dorit. Dumnezeu mereu are un plan pentru oricine, tu doar trebuie să crezi în El și să ai răbdare. Sunt atât de recunoscătoare și încântată pentru tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Lucrurile nu au fost niciodată simple, dar merităm totul și mai mult! P.S.: Abia aștept să îmi văd bebelușul.’, a declarat Larisa Tănăsoiu.

După o relație de trei ani, Alin Ionescu a decis să o ia de soţie pe Larisa Tănăsoiu, tânăra în compania căreia a fost surprins în repetate rânduri, deşi încă era căsătorit cu mama copiilor săi. Cei doi s-au căsătorit civil la jumătatea lunii iulie.

Alin Ionescu şi Cristina Spătar au divorţat în urmă cu 3 ani, iar solista a suferit enorm după despărţire. După ce a fost dată afară din casă de fostul soț, Cristina Spătar s-a mutat cu chirie împreună cu cei doi copii, iar acum vrea să facă împrumut la bancă să-și cumpere o casă. În plus, solista este implicată într-o relaţie.

citește și...