Cristina Spătar, adevărul despre mutarea în altă țară. ”Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum”

05.12.2021, 15:19
Cristina Spătar, adevărul despre mutarea în altă țară. ”Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum”
Cristina Spătar, adevărul despre mutarea în altă țară. ”Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum”

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 49 de ani, a făcut noi declarații referitoare la o eventuală mutare a sa în străînătate. În ultima vereme s-a zvonit că vedeta ar intenționa să părăsească România și să se stabilească în Anglia.”Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum”, a explicat Cristina Spătar la o emisiune de televiziune.

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În ultima perioadă de timp s-a zvonit că artista are probleme financiare și că ar avea de gând să se mute în Anglia. La o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Spătar a făcut declarații despre o eventuală plecare definitivă în străinătate.

Cristina Spătar, adevărul despre mutarea în altă țară.  ”Deocamdată eu nu plec nicăieri”

”Nu a fost un an asa de rău, am avut contracte, evenimente, asta apropo de venituri. Sper ca anul ce vine să fie mult mai bine, să fie liniște, să fim sănătoși, acesta este cel mai important lucru”, a spus Cristina Spătar, citată de spynews.ro.

”Eu am copii aici, nu am cum să plec oricum. As pleca și mâine în Dubai, acolo chiar m-as muta. Deocamdată eu nu plec nicăieri, nu știu cine a lansat acest zvon. Dacă ar fi mai bine pentru copiii mei nu as spune nu, însă eu sunt acum aici, sunt acasă. La un moment dat, sora mea m-a tot presat cu Londra, pentru că ea are copiii la scoli acolo. Am înțeles că sunt niște scoli bune, iar pentru viitorul lor ar fi fost bine să vorbească engleza”, a completat cântăreața.

citește și...