Declarația lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”. ”Eu cred că m-am născut pentru Survivor”

14.12.2021, 12:42
Declarația lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”. ”Eu cred că m-am născut pentru Survivor”
Declarația lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”. ”Eu cred că m-am născut pentru Survivor”

Daniel Pavel a făcut declarații despre emisiunea ”Survivor”, pe care o moderează și care urmează să fie difuzată în curând de postul de televiziune Pro TV.  ”Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo”, a spus acesta.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea urmează să fie difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.  Despre noul sezon al emisiunii ”Survivor”, care urmează să înceapă la Pro TV, a făcut Daniel Pavel câteva declarații.

“Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut. Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%”, a spus Daniel Pavel pentru protv.ro.

Declarația lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor”. “Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului”

 

Despre noul sezon al show-ului ”Survivor, Daniel Pavel a mai comentat: “Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost”.

Acesta a explicat și ce calități ar trebui să aibă un concurent pentru a câștiga competiția ”Survivor”: “Trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort. Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală”.

 

 

 

citește și...