FOTO. Xonia, cea mai sexy ipostază. Artista încinge atmosfera la „Survivor”

15.12.2021, 21:49

Xonia este una dintre cele 12 vedete care vor participa la show-ul „Survivor România 2022”, de la PRO TV, în echipa „Faimoșilor”. Artista a fost fotografiată într-un costum de baie roșu ca focul, iar comentariile nu au întârziat să apară. Vedeta și-a lăsat trupul bine tonifiat la vedere.

Xonia este cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare. Născută şi crescută în Australia, Xonia a devenit cunoscută în România în urmă cu 11 ani. Artista s-a lansat pe piața muzicală cu primul său hit „My beautiful one”. A reprezentat Australia la Cerbul de Aur şi a cântat două melodii: „Dirty Dancer” și „Trandafir de la Moldova”.

Xonia este o artistă cu sex appeal și nu pierde nicio ocazie să o arate. Așa s-a întâmplat și pe pagina de Instagram Survivor.

Xonia promite să fie una dintre vedetele sexy, în competiția Survivor

Îmbrăcată într-un costum de baie ce îi pune în valoare absomenul bine lucrat și cu o coadă de cal lungă, Xonia promite să fie una dintre vedetele care vor avea aparițîi sexy, în cadrul competiției Survivor.

Artista a postat fotografia cu un mesaj:

„Sunt super excited. Foarte pregătită, abia aștept. Sunt pregătită, nu vezi ce echipă am. E cald, sub obișnuită. Cu echipa asta minunată vom câștiga. Faimoșii sunt cei mai tari. Sunt născută și crecută în Australia, de câțiva ani buni sunt în România”, a declarat Xonia, la ProTV, despre participarea la „Survivor”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

”Cea mai bombă fată”, ”Wow! ce frumoasă și ce frumusețe sexy”, ”Mmm, delicioasă!”, sunt câteva dintre comentariile internautiilor.

Xonia a dezvăluit recent că se confruntă cu o problemă gravă de sănătate. După ce a făcut seturi întregi de analize, artista a descoperit că suferă de o boală autoimună.

Xonia: “Mi-e foarte frică să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp”

“Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.

Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament. Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință.”, a povestit Xonia, pentru Cancan.ro

Vedeta a menționat că se teme să nu rămână, la un moment, fără unul dintre organele sale.

“Boala poate evolua, se poate agrava. Mi-e foarte frică de operație și să nu îmi lipsească o parte din organele mele din corp.

Este grav, de aceea încerc să respect indicațiile medicului. Nu am putut să țin întruna, de aceea am schimbat scema de tratament, ca să pot să țin totul mai ușor sub control.”, a mai adăugat solista.

 

 

citește și...