Simona Gherghe a avut și ea parte de incidente la ”Acces Direct”. ”Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse”

09.06.2021, 10:35
Simona Gherghe a avut și ea parte de incidente la ”Acces Direct”. ”Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse”
Simona Gherghe a avut și ea parte de incidente la ”Acces Direct”. ”Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse”

Simona Gherghe a afirmat că a avut și ea parte de incidente neplăcute pe vremea când modera emisiunea ”Acces Direct”.

Simona Gherghe a moderat ani de zile emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1. În prezent, aceasta este moderatoarea reality show-ului ”Mireasa”. La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Simona Gherghe și-a amintit de perioada când realiza ”Acces Direct”, mărturisind că a avut parte și ea de incidente, însă nu la fel de grave ca acela în care a fost implicată recent Mirela Vaida.

„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel. Mi-a făcut frică pentru viața mea în perioada aceea”, a dec larat Simona Gherghe, citată de spynews.ro.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiunea ”Acces Direct”

În luna martie, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

citește și...