Simona Gherghe, despre reality-show-ul pe care îl moderează la TV. ”Am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi”

09.11.2020, 09:55
Simona Gherghe, despre reality-show-ul pe care îl moderează la TV. ”Am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi”
Simona Gherghe, despre reality-show-ul pe care îl moderează. ”Am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi”

Simona Gherghe prezintă show-ul ”Mireasa” la Antena 1, după o perioadă în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Despre proiectul său la TV a făcut declarații vedeta.

Simona Gherghe a revenit la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.Ulterior, au existat numeroase comentarii despre faptul că Diana Dumitrescu ar fi fost înlăturată de la cârma emisiunii. Simona Gherghe a acordat un interviu pentru revista Viva în care a explicat cum a fost pentru ea să prezinte pentru prima oară un reality show. Vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a gândit dacă proiectul TV i se potrivește.

”Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK”, a spus vedeta.

Motivul pentru care Simona Gherghe a acceptat să prezinte ”Mireasa”


Vedeta a mărturisit că programul a fost unul dintre motivele care au determinat-o să accepte noul proiect TV, acesta permițându-i să fie plecată de acasă când cei doi copii ai săi iau prânzul și dorm, astfel că nu lipsește prea mult de lângă ei.

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

”Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară”, a mai spus Simona Gherghe pentru sursa mai sus-memnționată.

citește și...