Shakira recunoaște că există detalii “prea private pentru a le împărtăși” despre despărțirea de Gerard Pique

22.09.2022, 13:03

Fundașul Barcelonei Gerard Pique și vedeta pop Shakira au confirmat că se despart la începutul acestui an, după 11 ani de relație. Shakira a recunoscut că există detalii “prea private pentru a le împărtăși” legate de despărțirea de Gerard Pique. “Aceste detalii sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite”, spune vedeta. 

Vedeta columbiană și fundașul Barcelonei au anunțat în luna iunie, printr-o declarație comună, că se despart după 11 ani de relație, în urma acuzațiilor potrivit cărora Pique i-a fost infidel artistei. Fanii au început să speculeze pe rețelele de socializare că acesta ar fi înșelat-o cu mama coechipierului său de la Barcelona, Gavi, deși aceste zvonuri au fost rapid infirmate.

La trei luni de la vestea despărțirii lor, Shakira s-a destăinuit pentru prima dată cu privire la sfârșitul relației lor într-un interviu acordat revistei Elle, în care susține că relația lor a fost, de asemenea, “exploatată de mass-media”, potrivit dailystar.co.uk.

“Relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat”

“Uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real”, a explicat artista care a câștigat de trei ori premiul Grammy.

„Reală este, de asemenea, dezamăgirea care mă încearcă când văd cum ceva atât de sacru și de special, cum credeam că este relația pe care o am cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin”, a adăugat artista.

“Aceste detalii sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite”

“Cred că aceste detalii sunt cumva prea private pentru a fi împărtășite, cel puțin în acest moment – totul este atât de crud și de nou. Pot spune doar că am pus tot ce am avut în această relație și în familia mea.”

Se pare că Pique și Shakira s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului ei Waka Waka înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, înainte de a începe să se întâlnească în anul următor. În ciuda faptului că nu s-au căsătorit niciodată, au petrecut 11 ani împreună, timp în care au avut doi copii.
De la despărțirea lor, Pique a început o nouă relație și a fost văzut luna trecută cu noua iubită.

A fost un început dificil de sezon pentru fundașul de 35 de ani, însă, deoarece a început doar un singur meci pentru Barca până acum în acest sezon.

El a avut doar două apariții în toate competițiile și a fost din nou rezervă neutilizată la victoria de sâmbătă de acasă împotriva lui Elche.

În vârstă de 35 de ani, Pique nu va fi prezent la Cupa Mondială din Qatar, care va avea loc la sfârșitul acestui an, după ce s-a retras din fotbalul internațional în urma eliminării Spaniei de la turneul precedent, în urmă cu patru ani.

citește și...