Primul sărut în public al lui Gerard Piqué cu amanta, Clara Chia. Cum a reacționat Shakira

22.08.2022, 14:40

Shakira este “foarte supărată” pe fostul soț Gerard Pique, după ce acesta a fost văzut în public cu noua lui iubită. Vedeta columbiană s-a despărțit de fotbalistul Barcelonei abia în luna iunie, dar se spune că este furioasă că el a încălcat înțelegerea de a ține ascunse noile relații timp de un an.

Fundașul central al lui Barça a fost asociat în numeroase rânduri cu diferite femei, iar la sfârșitul săptămânii trecute, emisiunea “Socialité” a difuzat un videoclip în care jucătorul putea fi văzut cu cea care ar fi noua sa parteneră. Imagini care, se pare,ar fi deranjat-o pe artistă.

Tânăra parteneră a lui Piqué, Clara Chía, s-a distrat alături de iubitul ei la Summerfest Cerdanya (Puigcerdà), unde au putut fi văzuți în ipostaze tandre. În imaginile difuzate de emisiunea Telecinco, ei sunt foarte pasionați și apropiați unul de celălalt.

Reacția dureroasă a Shakirei la sărutul lui Pique cu Clara Chia

Dar familia Shakirei a declarat că aceasta este “foarte supărată” la vederea imaginilor cu tatăl celor doi copii ai ei în public alături de noua sa iubită, relatează Socialite.

Potrivit site-ului spaniol de celebrități, cei doi au avut o înțelegere de a nu fi văzuți în public cu noile partenere timp de un an după despărțire și spune că pozele o vor “răni foarte mult” pe Shakira.

Potrivit emisiunii Mediaset, cântăreața columbiană este “foarte supărată”, deși nu se știe dacă acest lucru va afecta înțelegerea pe care au făcut-o atunci când s-au despărțit și care a afectat mutarea celor doi copii ai lor împreună cu Shakira la Miami. Înțelegerea respectivă ar fi implicat plata de către Shakira a unei datorii a lui Pique, precum și cumpărarea mai multor bilete pe an pentru a-i vedea pe Sasha și Milan.

Toate acestea se adaugă la problemele pe care Shakira le are cu justiția spaniolă, care are un proces în curs de desfășurare, deoarece a respins acordul Parchetului de a pleda vinovat pentru o fraudă fiscală de 14,5 milioane de euro.

Firma ei de PR Llorente y Cuenca a declarat într-un comunicat: “Ea crede în nevinovăția sa și a ales să lase problema în mâinile legii”.

Cine este iubita lui Gerard Pique

Clara Chia Marti, studentă la Relații Publice, este cu 12 ani mai tânără decât Pique și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos. Apropiații cuplului spun că aceștia se văd de ceva timp.

O sursă apropiată de Clara a declarat recent pentru The Sun: “Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. Ea este o studentă care lucrează pentru el și în biroul său, organizând evenimente. Au păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă.”

 

citește și...