Fraza picantă cu care Gerard Pique s-a despărțit de Shakira a fost dezvăluită după 12 ani de relație

03.09.2022, 20:31

Potrivit unor informații, fotbalistul a părăsit-o pe cântăreața columbiană când era deja într-o nouă relație. Shakira și Pique și-au confirmat despărțirea, după 12 ani de relație, pe 4 iunie 2022. După despărțire, au existat multe declarații și lupta dintre fostul cuplu pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună: Sasha și Milan.

Deși au trecut trei luni, detaliile legate de pauza amoroasă dintre Shakira și Gerard Piqué continuă să iasă la iveală.

De fapt, pe fondul zvonurilor de infidelitate, a noului partener al fundașului Barcelonei și a plecării columbiencei la Miami împreună cu copiii ei, în urma bătăliei juridice dintre cei doi, au apărut acum surse care detaliază momentul exact al despărțirii cuplului mediatic.

Fraza picantă cu care Gerard Pique s-a despărțit de Shakira a fost dezvăluită după 12 ani de relație

Paparazzi Jordi Martin, un expert în zvonuri și cahuine din Farandulandia, a dezvăluit presupusul dialog pe care cuplul l-a avut înainte de a pune capăt relației lor de 12 ani.

Mai exact, el a descoperit fraza exactă pe care Piqué a folosit-o pentru a-i spune cântăreței că nu se simte bine. Bineînțeles, în niciun moment nu a recunoscut vreo infidelitate și nici nu a menționat că ar fi fost implicate terțe persoane, așa cum a dezvăluit timpul.

“Sunt copleșit și am nevoie de puțin timp”, potrivit paparazului spaniol Jordi Martin. Potrivit jurnalistului, răspunsul artistei și autorului hitului ‘Te Felicito’ a fost pe un ton bun și a încercat să salveze cuplul. “Mă duc în Statele Unite pentru 17 zile să înregistrez”, i-ar fi spus ea, deși planurile lui erau cu totul altele.

Shakira a angajat un grup de detectivi particulari

Cererea lui Piqué a alarmat-o însă pe Shakira, care a angajat un grup de detectivi particulari pentru a-l supraveghea în absența sa. Dovezile că partenerul său era într-o stare proastă i-au parvenit imediat după aceea, iar din acel moment s-a creat treptat o criză care a dus la sfârșitul idilei.

Când relația s-a încheiat, ambele celebrități au împărtășit următoarea declarație: “Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere. În plus, Piqué ar fi avut câteva cuvinte dure la adresa Shakirei.

Declarația lui Piqué: “Depășesc limitele legalității”

După toate informațiile apărute în ultimele zile, Gerard Piqué a decis să facă o declarație. Pentru prima dată de când relația sa cu Clara Chía Martí a devenit publică, jucătorul de la Barça a rupt tăcerea. “De când Shakira și Gerard Piqué și-au confirmat despărțirea printr-o declarație comună pe 4 iunie, au fost publicate numeroase zvonuri și presupuse informații neverificate despre jucător, familia sa și viața sa personală și, prin urmare, privată”, începe comunicatul.

citește și...