Prima infidelitate a lui Gerard Pique a fost… cu fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio! “Nu am fost eu cel care s-a dus să vorbească cu Shakira”

08.09.2022, 19:17

Au apărut noi detalii intime despre Gerard Pique, care sugerează că Shakira l-a surprins pe acesta fiind infidel în urmă cu 10 ani. Acesta ar fi fost împreună cu modelul și prezentatoarea israeliană Bar Rafaeli, care a avut o relație intermitentă și cu Leonardo DiCaprio. “Multe lucruri mi-au venit de la Gerard, dar nu am fost eu cel care s-a dus să vorbească cu Shakira”, a declarat Jordi Martin.

Povestea Shakirei (45 de ani) și a lui Gerard Piqué (35 de ani) nu s-a terminat încă. După ce și-au anunțat despărțirea în iunie anul trecut, după 12 ani de relație, și au confirmat noua relație a fotbalistului cu Clara Chía Martí, acum iese la iveală că acesta i-ar fi fost infidel cântăreței, cu iubita unui fost actor al actorului de la Hollywood, Leonardo DiCaprio .

Jurnalistul și paparazzi Jordi Martin, recunoscut în lumea inimii și care a urmărit cazul, a declarat că Piqué ar fi avut o relație extraconjugală cu prezentatoarea israeliană, Bar Rafaeli , care s-a întâlnit cu intermitențe și cu protagonistul din ‘ Titanic’ între 2006 și 2011, potrivit marca.com.

Prima infidelitate a fost… cu fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio!

Cel mai recent zvon despre Gerard Pique susține că prima infidelitate a fost… cu fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio!

“Acea criză a fost provocată pentru că a găsit mesaje cu Bar Refaeli, dar nu erau doar mesaje, ci erau întâlniri intime”, a explicat Jordi Martin.

Relația actuală a lui Gerard Pique cu Clara Chia

În plus, jurnalistul a explicat cum a început relația dintre Clara Chia și fotbalistul Barcelonei.

“Se știe că Gerard are un prieten cel mai bun și că Clara a fost iubita fratelui acelui prieten”, a declarat acesta. “Mi s-a spus că Pique a fost îndrăgostit de prima dată când a văzut-o și au făcut schimb de numere de telefon. Au început să se întâlnească în secret. Pique nu numai că i-a furat iubita acestui tip, dar l-a și concediat de la Kosmos. În schimb, a angajat-o pe fată. Această relație a început cu înșelarea Shakirei și a bietului iubit al Clarei.”

Jordi Martin a recunoscut, totuși, că el și Pique nu au o relație bună.

“În acest caz, dușmănia mea cu Pique datează de mulți ani, am o relație nefericită cu el”, a spus el.

“Întotdeauna am știut despre rătăcirile lui prin Barcelona, pentru că este un oraș mic”.

Fotbalistul, obosit de informațiile care ies la iveală, va cere instanțelor să ia măsuri de precauție pentru a proteja spațiul privat al copiilor săi, a căror bunăstare este prioritatea și preocuparea sa principală în această perioadă.

citește și...