Shakira vorbește pentru prima dată despre Pique: “Voiam doar să stau în pat. Este cea mai întunecată perioadă din viața mea”

21.09.2022, 19:33

Shakira a acordat primul ei interviu după toate controversele care au înconjurat-o în ultimele luni, care, cu siguranță, nu sunt puține. Cântăreața, care a devenit celebră în 2010 după ce a compus cântecul pentru Cupa Mondială, trebuie să facă față recentei despărțiri de fotbalistul Gerard Piqué, să stabilească custodia celor doi copii ai săi, Milan și Sasha, în vârstă de 9 și 7 ani, și să găsească o soluție la acuzația care i-a fost adusă de procuratura spaniolă pentru presupusă evaziune fiscală.

Deși toate acestea rămân de rezolvat, artista nu a vrut să-și ia gândul de la munca sa și pregătește deja primul său album în cinci ani, după mai multe single-uri de mare succes, printre care și hitul mondial “Te felicito”.

Acum, când apele sunt mai liniștite, cântăreața columbiană a decis să explice momentul în care se află, o fază pe care o numește “cea mai întunecată perioadă a sa”. Interviul în exclusivitate a fost pentru revista ELLE și, fără îndoială, titlurile nu lasă pe nimeni indiferent, potrivit marca.com.

Shakira dezvăluie cum se simte

În ceea ce privește muzica, întrebarea a fost simplă: “Aveți un album mult așteptat. Nu ai mai lansat un album din 2017”. La care ea a răspuns: “Da, am deja un album complet de care sunt foarte încântată. Sunt foarte, foarte entuziasmată, nu doar pentru că am de împărtășit munca pe care o am acum cu oamenii care o așteaptă, ci și pentru cât de satisfăcător a fost întregul proces pentru mine. Și cât de terapeutic, de asemenea.”

Intervievatorul a continuat în legătură cu răspunsul anterior, întrebând-o: “Spuneți că muzica este cumva o terapie pentru dumneavoastră, tocmai când treceți printr-o perioadă dificilă. Cum valorificați acest lucru?”. “Muzica este un colac de salvare. Au fost zile în care a trebuit să-mi adun piesele de pe jos. Și singura modalitate de a face asta, de a face asta cu adevărat, a fost prin muzică.” “Au fost alte momente când munca mă speria… Voiam doar să fiu acolo cu copiii mei. Adică, voiam doar să stau în pat, îmbrățișată cu copiii mei. Dar a trebuit să mă ridic, să filmez un videoclip și să-mi fac datoria.”

“Nu există niciun loc în care să mă pot ascunde”

Lăsând la o parte profesia ei, a venit unul dintre momentele cruciale ale interviului, separarea ei. “Oh, este foarte greu să vorbesc despre asta, este prima dată când vorbesc despre această situație într-un interviu, mai ales pentru că încă trec prin ea și pentru că sunt în atenția publicului.” “Am paparazzi care așteaptă în fața casei mele, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, decât în propria mea casă, iar asta îi afectează?”, a subliniat ea.

“Este probabil cea mai întunecată perioadă din viața mea”

“Uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real”, a explicat artista care a câștigat de trei ori premiul Grammy. „Reală este, de asemenea, dezamăgirea care mă încearcă când văd cum ceva atât de sacru și de special, cum credeam că este relația pe care o am cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin”, a adăugat artista. “Și în tot acest timp, tatăl meu a fost la Terapie Intensivă, iar eu m-am luptat pe diferite fronturi. Așa cum am spus, este probabil cea mai întunecată perioadă din viața mea”.

Închierea acestui capitol a fost întrebarea despre cum trăiește cu acuzația de fraudă fiscală din partea guvernului spaniol, lucru la care modelul a dorit să răspundă deschis și să arate că luptă în continuare pentru nevinovăția sa. “Trebuie să lupt pentru ceea ce cred, pentru că sunt acuzații false”. “Sunt convinsă că am procedat în modul cel mai corect și transparent din prima zi”.

În final, celebra cântăreață a încheiat cu o frază care arată cât de greu i-a fost să trăiască cu această situație. “Să așteptăm ca durerea din inimea mea să se închidă și apoi vom vedea ce se întâmplă”.

citește și...