Schimbare în viața Danielei Gyorfi. Cum a reacționat fiica sa

03.01.2022, 11:27
Schimbare în viața Danielei Gyorfi. Cum a reacționat fiica sa
Schimbare în viața Danielei Gyorfi. Cum a reacționat fiica sa

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, are toate motivele de bucurie. Artstra se mută anul acesta în casă nouă, luccru de care este foarte mândră. Vedeta a vorbit despre schimbraea care va avea loc în viața familiei sale și a povestit și cum a reacționat fiica sa și a lui George Tal, Maria, când a aflat despre mutarea în casă nouă.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare.

În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Schimbare în viața Danielei Gyorfi.  ”Sper să ne mutăm curând”

Daniela Gyorfi şi familia sa locuiesc într-un bloc construit în anul 1986, în același apartament unde a locuit și mama vedetei. Însă anul acesta, cântăreața se mută în casă nouă, după cum a dezvăluit pentru click.ro. “A fost bine de Revelion, am cântat la un eveniment sold out, de lângă Madrid, în Spania. A fost un eveniment foarte frumos și lumea s-a distrat. E adevărat că anul nou ne prinde cu casă nouă. Sper să ne mutăm în curând. Azi (n.r. 2 ianuarie 2022) ne întoarcem din Spania, apoi trebuie să începem să mobilăm casa, să amenajăm”, a declarat Daniela Gyorfi.


Artista a mărturisit că fiica sa, Maria, este foarte încântată de mutare, dat fiind că va avea o cameră mai mare. ”Trebuie să îi caut școală Mariei, în zona în care ne vom muta. Trebuie să o transfer, să vedem! Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare”, a mai spus Daniela Gyorfi.

citește și...